Klankschaalmassage en klankschaalsessies

Klankschaalmassage (individueel)

Door het mooie geluid met boventonen van de schalen en de trillingen die een diepe werking hebben op heel uw lichaam en geest ondergaat u een diepe meditatieve ontspanning!

Heel erg aangenaam en zeer rustgevend!

Klankschaalmassage is een stap naar meer of een beter inzicht over uw leven, ook meer lichamelijke en emotionele rust en ontspanning.
Uw energie neemt toe, stress en pijnvermindering bij allerlei klachten zoals pijnlijke spieren en gewrichten, hoofdpijn, slecht slapen, teveel spanningen enzovoort.
Ook wordt uw intuïtie en creativiteit bevorderd en uw zelfhelend vermogen neemt toe, kortom een weldaad voor lichaam en geest.

Klankschaalsessies

Om kennis te maken met de trillingen van klankschalen en hun mooie geluid organiseer ik ook klankschaalsessies, deze zijn zeer ontspannend en met een groep ook leuk om te ervaren.

In overleg is het mogelijk is om een klankschaalsessie te organiseren op alle dagen van de week.

Klankschaalsessie / massage

IMG_5463      DSC02628

Mogelijke locaties:

– Dordrecht,  voor klankschaalsessie en  klankschaalmassage.

Elke maandag, woensdag donderdag en vrijdagavond van de tweede week van de maand  20.00 tot 21.00 uur  tot  8 aanmeldingen

hiervoor kunt u individueel aanmelden via de mail: info@mwklankschaalmassage.nl  Dit kost 15 euro per persoon, voor maximaal 8 personen en gaat door bij voldoende aanmeldingen.

Ook kunt u op afspraak een klankschaalsessie voor uw eigen groep aanvragen, dit kan in overleg en kost 80 euro per sessie van een uur voor maximaal 8 personen en vindt plaats in Dordrecht of in overleg op een andere geschikte locatie en eventueel voor meer personen, dan zijn de kosten 125 euro per sessie van een uur.

DSC_0755    DSC02729

Voor de prijzen van de individuele klankschaalmassage kijk onder tarieven, bij de algemene voorwaarden.

Voor meer informatie en om af te spreken kunt u mij bellen op nummer 06 57111502 of mailen naar info@mwklankschaalmassage.nl