Klankkracht

Ben je op zoek naar je echte passie of wil je een betere balans vinden in jezelf? Of wil je beter op veranderingen kunnen reageren. Kortom: wil je meer uit je leven halen? Schrijf je dan in voor een van de workshops van KLANKKRACHT. Dit is een combinatie van ontspanning door middel van klanken en trillingen van de klankschalen en gespreksbegeleiding, waardoor in korte tijd (meer) inzicht ontstaat in persoonlijke processen.

Voor wie
Wie te maken heeft of krijgt met veranderingen in zijn of haar relatie, werk of omgeving.
Wie wil weten waar zijn of haar behoeften liggen.
Wie wil weten waar zijn of haar kracht ligt.
Wie zich wil blijven ontwikkelen.

Door wie
KLANKKRACHT is een samenwerkingsproject van Diana van der Klooster en Marian Wouters.

Diana is zelfstandig gediplomeerd coach en trainer in persoonlijke ontwikkeling. Vanuit haar communicatieachtergrond is haar passie tot coachen en trainen ontstaan. Sinds 2006 houdt zij zich bezig met bewustwordingtrajecten. Groei en ambities verwezenlijken staan voor haar centraal. Inspireren, vertrouwen en verbinden zijn hierbij haar sleutelwoorden.

Nadat Marian de opleiding klankmassage en stervensbegeleiding aan de KlankKleur-Peter Hess-Academie heeft gevolgd, is zij drie jaar geleden een eigen praktijk begonnen voor  klankschaalmassage. Ook geeft zij klankschaalsessies voor groepen. Haar overtuiging is dat wanneer je jezelf verrast met nieuwe ervaringen, je het leven weer in zijn volle rijkdom kunt zien.

De kracht van
KLANKKRACHT
De workshops worden aangeboden in groepsverband met een maximum van 8 personen. De thema’s Omgaan met veranderingen, Keuzes maken en Stilstaan bij je loopbaan worden behandeld aan de hand van diverse methodieken. De klankschaalsessie maakt het mogelijk om een diepe ontspanning te bereiken, waardoor het makkelijker is om verbinding met jezelf te maken en je inzicht in bepaalde onderwerpen te vergroten. De meerwaarde van het werken in een groep is dat je ervaringen kunt delen en elkaar kunt inspireren; dit alles in een veilige omgeving

Gespreksbegeleiding
In de drie Themaworkshops wordt gebruik gemaakt van methodieken als Voice Dialogue, Inzichtkaarten en Rationele Effectieve Training (RET). Deze hebben met elkaar gemeen dat bepaalde  gedragspatronen van de deelnemers nader worden verkend.

Klankschalen
Aan het werken met klankschalen ligt een oeroude kennis over de werking van klanken ten grondslag, die al 5000 jaar geleden gebruikt werd in de heelkunde in India. De klanken en trillingen van de schalen werken totaal in op lichaam en geest.