Workshops

Workshop: Klankkracht

Ben je op zoek naar je echte passie of wil je een betere balans vinden in jezelf?
Kortom: Wil je meer uit je leven halen?

Schrijf je dan in voor één van de onderstaande workshops van KLANKKRACHT.

KLANKKRACHT is een combinatie van ontspanning door middel van klanken en trillingen van klankschalen en gespreksbegeleiding, waardoor in korte tijd (meer) inzicht ontstaat in persoonlijke processen.

Uitblinken!
Waar blink jij in uit of waar ligt jouw passie? Als je op zoek bent naar een baan of beter wilt reageren op veranderingen in je werk, is het belangrijk te weten waar jij goed in bent of waar je interesses liggen. Zo kun je gerichter solliciteren of inspelen op veranderingen in je (loop)baan. Met behulp van een ervaren coach en klankschaaldeskundige ga je tijdens de workshop “Uitblinken” op ontdekkingstocht naar je drijfveren en competenties.

op aanvraag


Omgaan met veranderingen
Soms gaat het leven rustig zijn gangetje en blijft alles ogenschijnlijk het zelfde. En dan…valt plotseling alles uiteen: een relatiebreuk, een verhuizing of een onverwacht ontslag.  Meestal kan je goed op veranderingen reageren maar nu weet je er even geen raad mee. Tijdens deze workshop krijg je nieuwe inzichten en handvatten aangereikt om met deze veranderingen om te gaan.

Op aanvraag

Keuzes maken
Heel het leven bestaat uit keuzes maken. Sommigen vinden dit lastig en stellen keuzes uit of kiezen niet . Heb je genoeg van al dat wikken en wegen en het uitstellen van beslissingen dan is deze workshop iets voor jou. Je gaat beter herkennen waarop jij je keuzes baseert.

Op aanvraag

Locatie: Ceramstraat in Dordrecht
Aantal deelnemers: maximaal 8
Kosten: € 39,95 pp, inclusief koffie, thee en/of fris
Betalen voorafgaand aan de workshops.

Inschrijven via:
info@mwklankschaalmassage.nl  of 06 57 11 15 02
dianavanderklooster@planet.nl of 06 23 88 78 92

Of download hier het inschrijfformulier.